We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Monday, 25 July 2011

July 6, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
 
6.srpani 2011


Pozdravi od Federacije:


Put prema Objavi je bio dug i težak, ispunjen zastojima i razočaranjima svih koji su uključeni. Mi osjećamo vaše razočaranje jer ono je također naše razočaranje. Koliko očajnički želite Objavu toliko i mi želimo da se spojimo s vama na osobnoj razini kako bi mogli dijeliti ono što možemo dati jedni drugima u Ljubavi i razumijevanju. Radi toga morate uvijek biti oprezni, jer je taj trenutak bliže nego što možete zamisliti.

Aktivnosti Iluminata sve više opadaju kako se sve više njihovih poklonika odmiče s tog puta i okreće dobru. Svakim danom sve je više onih koji odbijaju izvršiti njihove zahtjeve. Najviše otpora ovoj promjeni vidimo u onim Iluminatima koji kontroliraju podzemne objekte širom vašeg svijeta. Oni su više ili manje živjeli izvan vanjskih utjecaja mnogo godina, postajući tako sve više izolirani od vas na površini i sve čvršći u svojim razmišljanjima da su nepobjedivi. S ovom grupom imamo najviše poteškoća. Oni koji kontroliraju vaš novac na površini lakše se urazume i pokazali su to nedavno jer je napravljeno sve više ustupaka prema planovima Objave.

Novi val energije je nedavno „preuzet“ u vaš svijet uzrokujući manje pojave uznemirenosti i nespokoja među vama. To je još jedan od koraka prema Objavi koji su dio Božanskog Plana.

Vaši mediji nastavljaju odvlačiti vašu pažnju od čudesnih i ponekad uznemirujućih vijesti diljem svijeta koje se spajaju s našim porukama o Objavi i Uzašašću. Ovo postaje sve očitije onima koji se počinju buditi. To neće trajati zauvijek, i kako se približava vrijeme Objave uočit ćete da će se više pažnje poklanjati relevantnim pitanjima, na svačije iznenađenje. To će biti jedan od mnogih pokazatelja da je proces Objave započeo. To će se dogoditi i mi ćemo se veseliti zajedno s vama kada se dogodi.

Za sada nastavite usmjeravati vašu Ljubav i Namjeru prema onima koji imaju moć da to omoguće i ovo će pomoći ubrzanju procesa koji će osigurati maksimalnu sigurnost svima kada Objava nastupi. Kada budemo sigurni da smo dosegnuli takav nivo, povući ćemo okidač. Vatreno se nadamo da će vaši vođe prvi to učiniti i tako obznaniti spremnost vas kao ljudi da postanete Kozmički Građani.Budite u miru.
 
Channeler: Wanderer of the Skyes


Prevela s engleskog: Maja

Translations

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012