We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Thursday, 1 September 2011

August 10, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

Nebeski Lutalica
00.08. 2011


Pozdravi od Federacije:


Vidjeli smo da se uspjesi Iluminata toliko smanjuju tijekom tako malog vremenskog razdoblja da je to ohrabrujuće za najavu Razotkrivanja. Zapazili smo da posljednji od „izdržite“ su zapravo varljive vojne operacije nekoliko Vaših vlada koje se ne žele odreći svoje moći. Neki od njih su fundamentalističkih vjerskih uvjerenja, stoga smo mi shvaćeni kao velika prijetnja njima umjesto saveznika čovječanstva. Te grupe, sada rastavljene i operativno odvojene, nadgledaju ova kanaliziranja kako bi odredile koju korist mogu imati od nas. Oni nikada ne bi mogli zamisliti veličinu i narav naše tehnologije. Oni su bili primatelji tehnologije koju su im pažljivo davale razne samo-zainteresirane vrste tokom godina i vjerovali su kako su te tehnologije „najbolje“ od onoga što je tamo među raznim vrstama bića u ovom Svemiru. Oni su nažalost u zabludi kada to vjeruju. Dane su im samo male količine raskomadane tehnologije radi vlastite zaštite tih vrsta. To čak ni ne dodiruje vrh sante leda kada je u pitanju razina naših tehnoloških mogućnosti.

Kao što smo već govorili, svim događajima koji su se ikada dogodili možemo pristupiti kroz našu tehnologiju. Ova tehnologija je zapravo dostupna tim ništavim grupama i trenutno ju koriste. Mi znamo svaki potez koji te grupe naprave, gdje namjeravaju sljedeću akciju, i koji su njihovi konačni planovi. Već smo Vam demonstrirali kako nam je lako ugasiti Vaša nuklearna oružja, onesposobiti raketnu tehniku koja ih treba dostaviti, i na druge načine uzrokovati razdor vojnih akcija. Ovo Vam ne govorimo kako bi hvalili našu snagu nad Vama već da znate da smo mogli, u bilo kojem trenutku, zahvatiti Vaš planet silom da smo tako htjeli. To nije naša namjera. Mi smo ovdje iz Ljubavi i brige prema Vama, našu braću i sestre. Dok neki od Vas „ovo shvaćaju“, drugi poput ovih odmetnutih grupa imaju ideologije koje ih čine slijepima za istinu.

Kada ovi odmetnuti elementi dođu na stol i budu dio sporazuma koje su mnogi drugi Iluminati već prihvatili, tada ćemo smatrati da je sigurno za objavu. Dio odvijajuće odgode Objave je radi ovoga. Naši diplomatski timovi su u kontaktu s predstavnicima ovih grupa no teško je raspravljati o ovim pitanjima s njima.

Dok nemir raste diljem svijeta, briga i strah će postati dominantni u razmišljanjima mnogih. Ovaj dominantan način razmišljanja će preuzeti vaš planet osim ako Vi, koji ste se toliko dugo pripremali, ne poništite ove emocije s Ljubavlju i Samilošću. Vaša odgovornost je da ove istine prenesete na one na koje možete. Mi predlažemo da govorite prirodno o ovim stvarima kao da svi već to znaju. Na taj način led će biti probijen i početi će dublja rasprava o ovim stvarima kao način na koji se strah može nadjačati znanjem.

Vrijeme se skraćuje svakim danom. Ako ovi odmetnuti elementi ne postignu sporazum s našim izaslanicima uskoro, nećemo imati izbora te ćemo ih zaobići u sklopljenim dogovorima. Prilično smo sigurni kako će Vaši vođe, i mnogi bivši Ilumnati utrti put za glatku tranziciju što je više moguće unatoč izostanku tih grupa u sporazumu.

Znajte da smo uvijek s Vama i nikada Vas nećemo ostaviti planu starog poretka. Vaše vrijeme da postanete Kozmički Građani ovisi o Vama. Mi znamo da ste dorasli zadatku i uzbuđeno očekujemo Vaš pristanak na naš poziv.Budite u miru.
 
Channeler: Wanderer of the Skyes

Prevela s engleskog: Maja

 

Translations

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012