We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Thursday, 15 September 2011

Nebeski Lutalica

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Nebeski Lutalica 
 
15.02. 2012


Pozdravi od Federacije:


Osobna poruka SaLuSe meni-15. veljače 2012

Kvota svjetlosti

Laura: Molim čitati sve kanalizirane poruke uz dozu razbora, sve poruke mogu biti ometane umom kanala ili entitetima nižih dimenzija.
U ovom trenutku postoji velika zabrinutost u velikoj ljudskoj duši. Oni među vama koji se bude, počinju uviđati koliko je lako biti u jedinstvu. Između vas sada doslovno ne postoje barijere. Svi ste unutar međusobnog dosega bez obzira na udaljenost. Internet je omogućio da se mnogi ujedine, ali kao Uzašla Bića, postajete svjesni i vašeg mjesta i uloge unutar univerzuma. Istražujete nove mogućnosti kako individualno, tako i kolektivno, kao dio šire slike. Počinjete i uviđati implikacije koje ima vaše ujedinjavanje u ovom vremenu.
Trenutačni prividni nemir predstavlja vjetar slobode koji puše među vama. Kako počinjete spoznavati vaše odgovornosti pripadnika probuđenih civilizacija, tako postajete svjesni vaših grešaka u prošlosti i sada ih ispravljate. Sada je vrijeme da se duboko zagledate u sebe i posegnete za onim što treba da biste proširili vijest o onome što ste našli u sebi. Redovito pogledajte u svoju dušu tijekom dana. Svjetlo koje nalazite u sebi je dio Boga Stvoritelja. I vi ste dio toga i samim tim su vaše mogućnosti bezgranične.
Mnogi od vas sada traže odgovore; tražite duhovne odgovore, ali i praktične. Ovo je ohrabrujući trenutak jer vidimo da vam raste snaga. Budite prisutni u svom vlastitom životu i tijelu sa svakim korakom koji napravite. Opraštanje počinje s oprostom sebi, stoga si naučite oprostiti greške iz prošlosti. U biti, ne postoji takva stvar koju bismo nazvali greškom, to su samo iskustva koja su potrebna da biste produbili svoje znanje. Sada je vrijeme za iscjeljivanje i za prodiranje svjetla u vaše tijelo da bi vas vodilo na vašem svakodnevnim putu. Tijekom vašeg dana, kvota svjetla varira, a to se manifestira zbog vaših različitih razina energija. Te razine mogu biti očitovane kao različite strane vaše osobnosti, različiti stavovi, raspoloženja i osobnosti.
Ono što je sada potrebno jest da da spoznate da razina svjetlosti varira tijekom svakoga dana, svakoga sata. Iskusite svoju životnu silu u vašem tijelu, vašim kostima. Dopustite miru da vodi vaše korake, vaš život, dopustite svjetlu da prodre u vas. Znamo da su mnogi od vas sada u teškim situacijama, znamo da postoji mnogo sumnje, mnogo straha. Morate odoljeti svemu što napada vaše svjetlo, shvatite što je bit tih napada. Ti napadi su ometanja čiji je cilj dovesti vas u stanje straha, zaključati vas tamo sve dok ponovo ne prikupite snage od tamo se izdići.
Sada je vrijeme kada ćete trebati mnogo unutrašnje snage, mnogo ljubavi i suosjećanja za vaše biće, kao i za one oko vas. Mnogi ljudi će nastaviti djelovati unutar stanja straha tijkom još nekoliko mjeseci sve dok kvota svjetlosti na zemlji ne postigne kritičnu količinu i dotakne odjednom sva srca.
Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i svima vam šaljem svoju ljubav.
Hvala, SaLuSa
Laura Tyco
prevela: Marijana PontoniBudite u miru.
Channeler: Wanderer of the Skyes
Prevela s engleskog:TranslationsDear Readers,


 We are looking for new translator  English-Indonesian for Wanderer’s messages,

and English-Korean  for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
.

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012