We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Monday 24 October 2011

18.09.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

Nebeski Lutalica 
 
18.09. 2011


Pozdravi od Federacije:


Sada vam dajemo uvod najvećeg događaja u ljudskoj povijesti. Vi ćete iskusiti one promjene o kojima govorimo tako dugo i za koje smo se pripremali s naše strane veoma dugo. Nekima će ove pripreme biti uzaludne u trenutcima nakon Razotkrivanja kada se razvije vihor aktivnosti i događaja na Vašem planetu. Drugima će pripreme dobro služiti. Na kojem god nivou spremnosti se našli u danima i tjednima nakon Razotkrivanja, sjetite se uvijek pomagati jedni drugima što bolje možete.

Stalno smo vam govorili da je Razotkrivanje događaj koji je sjeme kretanja ljudske vrste prema članstvu galaktičkog građanstva i konačno vašeg Uzašašća. Ova promjena u svijesti je velik događaj na koji se u kozmosu gleda s velikim uzbuđenjem već dugo vremena.

Kada se u kratkom vremenu planovi razviju za restrukturiranje monetarnog sustava u vašim globalnim ekonomijama u unutar vaših vlada, neće biti velikih objava (vezanih uz to op.p.). To će se zbiti kao da je beznačajno i samo drugi način obavljanja posla. To će vaši mediji prikazati kao još jedan način borbe s ekonomskom krizom u vašem svijetu i mnogi neće niti primijetiti da se radi o istinskoj promjeni u svijetu. Tako je dizajnirano. Stvoriti još zbrke u umovima mnogih (jer će takav rezultat sigurno biti nakon objave naše prisutnosti) bilo bi previše za vas. Umjesto toga smatramo da će ovakav pristup „na stražnja vrata“ u provođenju ovih promjena biti učinkovitiji i praktičniji.

Vrlo uskoro nakon ovih promjena, od kojih su se neke već dogodile, biti će formalnija najava Razotkrivanja. Kao što smo već prije rekli, promjene koje će se dogoditi kao rezultat razotkrivanja će biti značajne i teške za neke, ako ne i za većinu vas. Već se odvijaju pripreme mjesta i vremena za službenu objavu kao i kako ju izvesti te neizbježan susret s medijima koji će tražiti svaki detalj. To je događaj čije se planiranje ostavilo za zadnji tren iz mnogo razloga. O tome se sada raspravlja i provesti će se unutar vremenskog okvira koji odrede vaši vođe.

Ponovno tražimo da ostanete smireni i svrsishodni. Vi ste svjetionici Svjetla ovog svijeta. Vaša djela i nastup odrediti će kako će drugi reagirati. Vaša smirenost o tome kako stvari stoje ići će daleko u održavanju drugih unutar razumne mjere zdravog razuma potrebnog za shvaćanje i usvajanje svih informacija koje će uslijediti nakon objave. Nakon toga mi ćemo vam doći otvorenih ruku i srca s Ljubavlju i uzbuđenjem radi ponovnog sjedinjenja.

Do tog trenutka ostanite otvoreni pozitivnoj energiji koja zapljuskuje vaš planet poput kišne oluje. Ona je tu za vašu korist osjetili vi nju ili ne. Ostanite vjerni vašem pozivu i unutarnjem osjećaju o tome tko i što jeste i što morate postići. Ove misli biti će vam potvrđene na stvarne i značajne načine.



Budite u miru.
 
Channeler: Wanderer of the Skyes







Prevela s engleskog: Maja









Translations



Dear Readers,


 We are looking for new translator  English-Indonesian for Wanderer’s messages,

and English-Korean  for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
.

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012