We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Monday 24 October 2011

15.10.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

Nebeski Lutalica 
 
15.10. 2011


Pozdravi od Federacije:


Opet smo tu da popunimo praznine u informacijama koje ste primili u zadnje vrijeme. Izgleda da se sve više toga događa u vašem svijetu i da stvari za koje ste se pripremali ubrzavaju se brzim tempom. To je kako je i bilo isplanirano da bude. Sada se nalazite na početku promjena koje se odvijaju i o kojima ste dugo raspravljali. Iako sve izgleda burno, to je zato što je to način takav kakav je.

Već neko vrijeme, Iluminati su pokušavali utvrditi što smo ostvarili i koji su to naši planovi za budućnost čovječanstva. Oni su pokušali na sve načine da dođu do ovih informacija. Pokušali su da prate one koji su bili kontaktirani tijekom godina; oni su pokušavali da obore naše brodove ne samo radi tehnologije već i zbog mogućnosti da mogu pristupiti članovima Federacije u nadi da „izvuku“ informacije od tih entiteta, i koristili su psihičke ratnike koji su telepatski „osluškivali“ naše aktivnosti koje smo izvodili oko vašeg svijeta u orbiti ili raznim našim bazama. Što se toga tiče, nisu predvidjeli da naša tehnologija može otkriti takvo „gledanje na daljinu“ i blokirati ih po želji. Na svaki način su to pokušavali ali bezuspješno.

Godišnjica našeg „datuma“ koji smo vam dali prije tri godine upravo je prošla. Ovaj datum smo vam dali iz više razloga. Iako smo namjeravali poštivati taj datum, isto tako smo znali da će vrlo pažljivo biti praćen od Iluminata i tako smo promatrali što će učiniti kao odgovor na to i zašto. Više pojedinosti o ovome ne možemo dati u ovom trenutku. Mi smo, pored toge, bili u mogućnosti da preduhitrimo sve poteze koji su se mogli očekivati obzirom na ograničene mogućnosti Iluminata da to učine.

Posvuda, Radnici Svjetla su u iščekivanju nekog vanjskog znaka da planovi kreću naprijed. Kažemo, pogledajte oko sebe, sve ono što vidite je dio ovog plana i nesumnjiv znak. Uništavanje podzemnih baza, pokreti velikog broja ljudi u prosvjedima protiv nepravde u svijetu, medijska razmišljanja o tim događajima, reakcije elite, i mnoštvo drugih činjenica je pred vama za razmatranje. Budite fokusirani na razotkrivanje na pozitivan i odlučan način i to će se dogoditi.

Uskoro će se dogoditi još jedan „ispravak“ u Gajinom protoku energije koji će omogućiti dodatnoj energiji da bude preusmjerena u njenu korist. Nećete moći izbjeći njen utjecaj, ali to nije ljudski-stvorena promjena i nema potrebe za strah ili paniku. Također, budnim okom pratite događaje u vašim medijima kako tretiraju mnogostruka viđenja (svemirskih brodova, op.p.) koja se dešavaju diljem svijeta. Ima suptilnih pomaka u načinu kako se ove vijesti prikazuju. I to će utjecati na način na koji će se diskutirati po tim pitanjima u bliskoj budućnosti i na kraju će djelovati kao svjetionik za promjene u tim poslovima.

Mi uvijek mislimo na vas u ovim zadnjim trenucima koji vode do velikih promjena u vašem svijetu. Mi smo ponosni da smo vaša braća i šaljemo vam našu ljubav.



Budite u miru.
Channeler: Wanderer of the Skyes



Prevela s engleskog: Maja





 

Translations
http://wandererinpolish.blogspot.com/ - POLISH
http://arabicwanderer.blogspot.com/- ARABIC 
http://slovenskywanderer.blogspot.com/ - SLOVENSKY
     http://greeckwanderer.blogspot.com/  - GREEK
First Contact Radio


Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012