We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Friday, 9 December 2011

19.11. 2011

Nebeski Lutalica 
 
19.11.2011
Pozdravi od Federacije:

Danas vam pricamo o Razotkrivanju koje se odvija u vašem svetu. Dvoje vođa sila mraka koji su bili ključni elementi grupe koja je htela da iscenira lažnu invaziju i tako potkopa planove za Razotkrivanje je kapituliralo. Oni su premešteni van domašaja onih članova Iluminata koji bi mogli da iskoriste njihov autoritet i tako pokrenu planove povodom Razotkrivanja. Oni su efektno neutralisani bez da se iko povredio.

Morate razumeti da postoje dve različite sile koje deluju na vašoj planeti. Prva sila su entiteti koji ne pripadaju vašem svetu (reptili? prim.prev.) i koji žele da vas kontrolišu koristeći vaše ljudske predstavnike koji su na pozicijama vlasti a koji su korumpirani pohlepom i moći. Druga sila su vaši ljudi koji su izabrali da služe tami, oni su malobrojni. Mi ćemo se pobrinuti za one entitete koji nisu sa vašeg sveta, deo tog delovanja je eleminisanje njihovih podvodnih postrojenja iz kojih su vrsili delovanja u veoma velikom vremenskom periodu. Na vama je da izvedete pred lice pravde one koje pripadaju vasem svetu kada za to dođe vreme. Mi smo sigurni da ovaj proces nece rezultovati nasiljem vec humanošću, nasilje bi bilo samo traćenje energije jer bi služilo samo da kreira tamu.


 

Božanski plan je već u toku. Možete očekivati od nas poruku koju ćemo saopštiti ljudima kad budemo stigli kod vas. Ona će zaobići sve vaše institucije i biće saopštena narodu bez bilo kakvih filtera i bilo kakve obrade. Govorićemo vam: Narode sveta, nemojte nas se plašiti jer dolazimo u miru. U predstojećim danima posle toga vi ćete moći da se upoznate sa nama.
Za sada tražimo samo da ne paničite i da nas se ne plašite. Došli smo iz vih krajeva ovog Univerzuma i čak od dalje da bi smo vam pomogli u dolazećim danima. Mi ne želimo da vas zarobimo, napravimo od vas robove ili da vas kontrolišemo. Dani kad su drugi gospodarili nad vama su odbrojani, vi ste sada slobodni. Mi smo došli da vam pokažemo da je ova sloboda došla i želimo vam samo ljubav i mir. Ovde smo da bi vam otkrili vasu pravu istoriju, ko ste bili i kako ste došli ovamo, istinu koja je tako dugo vremena bila skrivana od vas. Mi smo vaša familija i želimo da se ujedinimo sa vama kao jedan narod. U predstojećim danima vaše vođe će vas informisati o našem prisustvu ovde još iz vremena pre nego što ste rođeni. Mi želimo da vi postanete kosmički građani i da posećujete zvezde sa nama. Vaše vreme da evoluirate je došlo, paralelno sa tim dolazi i velika odgovornost i zato vam nudimo našu pomoć. Ovo će ujedno i započeti naša predavanja sa vašom ljudskom rasom. To je poruka koju ćemo slati svakome i svuda onda kad trenutak bude odgovarajući. Kada će biti taj trenutak zavisi od vas. Ali planovi za ono što će se odvijati posle tog trenutka će biti izvršavani poput satnog mehanizma, to je ono što mi nameravamo. Vreme razdvajanja je svakim minutom sve kraće i kraće, a mi smo uvek uz vas. Mi osećamo vaš gubitak vere u ovaj proces i vaš nedostatak poverenja u naše napore da ovaj proces sprovedemo do kraja. Mi vas nećemo izneveriti i vi nesmete izneveriti sami sebe.


Vi ste zaista velika i moćna spiritualna bića i vaše vreme da saznate to i iskoristite to znanje je došlo. Mi vam donosimo radost, ljubav i mir u iskrenosti, ovo su naši pokloni vama. Budite pripravni za sledeću fazu ovog procesa jer je ona na vama.


Budite u miru.
Channeler: Wanderer of the Skyes
Prevela s engleskog: Maja


Dear Readers,

 We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian and English-Hebrew for Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Translations

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012