We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Monday, 20 February 2012

18:02:2012

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Nebeski Lutalica 
 
18.02. 2012


Pozdravi od Federacije:


Danas govorimo o ubrzavanju koje se događa na svakoj razini vaše stvarnosti. To nije „ubrzavanje“ vremena ka što vi možda vjerujete da se događa. Ponekad je to samo stvar vaše percepcije, a ne „stvarnost“ vremena samog. Mi radije govorimo o ubrzavanju svega što jest u pozadini strukture stvarnosti vašeg svijeta.


Zanimljivi zvukovi čuju se sada na vašem nebu. Oni su stvarni, događaju se i dio su ovog procesa ubrzavanja. Postaje savršeno jasno onima koji imaju moć da sve što su vidjeli u njihovim tehnologijama za putovanje vremenom postaje stvarnost oko njih. Ti zvukovi su još jedan dio napretka kroz prema koji će donijeti trajne promjene koje svi vi čekate. Ali te promjene neće doći u kvantnom skoku. Biti će postepene,ali se neće moći poreći.


Ubrzanje će imati odraz na način kako će komunikacija se odvija na svakoj razini vaše stvarnosti. Osjetit ćete to sve više i više, a sve manje i manje ćete trebati upotrebljavati govor da bi prenijeli značenje. Vaše tehnologije koje vam pomažu u komunikaciji isto podliježu promjenama svoje vrste. Još jedna važnija tehnologija biti će objavljena uskoro te će utjecati na način kojim se komunicira radio valovima po svijetu.


Ubrzanje utječe i na pretvaranje misli u fizičku stvarnost. Vrijeme između nastanka misaonog obrasca i njegovog prikaza u 3-dimenzionalnoj stvarnosti je postalo kraće pa ćete sada biti u mogućnosti manifestirate namjere mnogo efikasnije. To su samo neke od prednosti postojanja u višim dimenzijama koje je na vašem putu.


Kad se te promjene počnu odvijati u vašim stvarnostima, a vaš kolektivni um se navikne na njih kao na „prirodne“ i „svakodnevne“ događaje, mi možemo početi sa razotkrivanjem. Mnogo stvari mora dogoditi da se te stvari ostvare. Mi se pripremamo za sljedeću fazu planirane strategije za razotkrivanje. To podrazumijeva još puno stvari koje će biti objašnjene ovdje. Kako bilo, možete očekivati mnogo osobniji pristup našem postojanju nego što ste navikli na to u prošlosti. Ostalo će doći sam od sebe.


Očekujte važnu najavu na financijskim tržištima, koja će, isprva, koje će isprva izgledati nepovezano s bilo čim što ste vi dosad pratili. To će biti konačni dokaz da je to nagovještavajući krik s kojim će početi prve od mnogih promjena na važnijim područjima vaše stvarnosti u postepenim događajima koji će postati pravilo u narednim mjesecima.


Uvijek držite vaša srca i vašu ljubav u prvom planu. Nosite ih na prvom mjestu, a oni će vam uzvratiti njegujući i čuvajući vas kroz ova vremena. Oduvijek smo puni strahopoštovanja prema vama i vašim sposobnostima. Mi smo udaljeni samo jednu misao od vas.


Budite u miru.
Budite u miru.
Channeler: Wanderer of the Skyes
Prevela s engleskog: MaxTranslationsDear Readers,


 We are looking for new translator  English-Indonesian for Wanderer’s messages,

and English-Korean  for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
.

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012