We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Wednesday, 14 March 2012

14.03.2012

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Nebeski Lutalica 
 
14.03.2012


Pozdravi od Federacije:


Što se još može reći o svemu što se danas dešava na vašoj planeti? Govorili smo vam o ovim nadolazećim događajima i o tome kako će se dešavati ubrzano i uspješno. Sada uviđate taj domino efekt svega što će se desiti.


Uskoro, vođe mnogih nacija sastat će se tajno da se ponovno raspravi tema Objave koja je bila « spremljena u ladicu» u nedavnoj prošlosti i da bi raspravljali o drugim temama i događajima koji sve više stišću te individue i njihove nacionalne interese. Sada, objava je opet «goruća tema» i među njima će se sve agresivnije raspravljati. Mi svakako ne vidimo da će njihove rasprave uroditi plodom jer smo već vidjeli kako «se vuku» u prošlosti. Nekoliko zabrinjavajućih tema ih ponovno okuplja oko stola.


Jedna od tih tema je otkriće anomalija u i oko sunca koje vaši znanstvenici ne mogu objasniti. U redovima moći vjeruje se da je ovo direktan pokazatelj intervencije od strane Federacije u zemaljske veze na direktnijoj bazi, tako da je ta tema opet prva na listi.


Druga tema koju obrađuju je direktan kontakt federacije sa zemljama trećeg svijeta koja je prouzrokovala veliku zabrinutost među Iluminatima. Oni to vide kao veliku smjenu balansa moći kombinirano s njihovim gubitkom pozicija snage u financijskom tržištu i okupljanju visoko organizirane i snažne opozicije diljem globusa, oni su u panici u njihovim inače metodičnim pristupima da počnu svoju «završnu igru» i stvore svoju svjetsku vladu.


Imate se mnogo čemu veseliti u ovim narednim danima kako se domina ruše sve više i brže. Već sada uviđate obrate na financijskoj fronti. Ovo će biti popraćeno od strane medija, mnogi će platiti za svoje zločine i mnogo će se više izvještavati od strane otvorenih, iskrenih istraživačkih novinara.


Slijedi «čišćenje kuće» s vašim političkim vođama i istupit će oni koji se svjesno bude u redovima snaga vaših vlada i postavljaju svoje uloge kao slugani društvu.


Ovo je vrijeme kada se pravda čuje a beznadežnost miče u stranu. Vi se uzdižete i taj stav trebate zadržati. Mi uzbuđeno promatramo ovaj proces i nemožemo suzdržati naše uzbuđenje kada vidimo kako se sve odvija za dobrobit cijelog svemira.


Više definitivni dokaz vama o našem prisustvu je u ovim uzastopnim napretcima i još više ćete otkrivati u narednim tjednima. Možete naravno očekivati sve više «viđenja» po cijeloj planeti. U zadnje vrijeme koncentrirani smo na određene zemlje trećeg svijeta kao dijelom plana za direktnu komunikaciju s tim regijama. Također vraćamo fokus i na one zemlje koje mogu napraviti promjenu u procesu objave.


Očekujte da će naša pokazivanja biti ogromna i događat će se u sve češčoj frekvenciji.


Mi smo sada s vama više nego ikad u ovim naj uzbudljivijim vremenima. Ovo je zašto ste živjeli mnoge živote i planirali do zadnjeg detalja da iskusite ovo sada. To je vaše pravo i zasluga.


Mi smo s vama u ljubavi, poštovanju i u velikom čudu vaših nevjerojatnih sposobnosti.Budite u miru.
Channeler: Wanderer of the Skyes
Prevela s engleskog: Zeljka
TranslationsDear Readers,

 We are looking for new translator  English-Indonesian for Wanderer’s messages,


and English-Korean  for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012