We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Wednesday, 28 March 2012

25.03.2012

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Nebeski Lutalica 
 
25.03.2012


Pozdravi od Federacije:
Započet ćemo s riječima da će vaš svijet uskoro iskusiti promjene koje će ga uvesti u poravnanje sa procesom uzašašća. Gaja je poslala Kreatoru svoju poruku da je spremna. Ona i svi mi željno očekujemo odgovor. To nije mala stvar. Odgovor od Kreatora može biti «zeleno svjetlo» koje nam omogućava da krenemo s objavom. Zbog toga, naša su srca okrenuta prema Kreatoru u ovo vrijeme dok čekamo riječ i kako i kada da krenemo u taj proces.


Ova poruka Gaje je njeno osiguranje da je spremna za slijedeći korak i voljna je ići naprijed. To je također njeno «određivanje» da sva živa bića koja ona održava budu razumno pripremljena za slijedeću fazu. Ovo određivanje je vrlo važno, jer bez toga Kreator ne bi uzimao u obzir tu poziciju održivosti. Dakle, mi smo kolektivno krenuli u vrlo važnu fazu ovog procesa i procesa koji nam donosi veliko i beskrajno uzbuđenje.


Mnogi od vas su se povukli jer vjeruju da se ovaj proces beskrajno odugovlači i koriste ovo kao dokaz da se uopće ništa neće niti dogoditi. To će se promijeniti nakon Kreatorovog odgovora i mi smo s razlogom uzbuđeni i vjerujemo da je to vrijeme stiglo. Poziv upućen od Federacije otišao je u sve sisteme svemira tako da sada još veći broj posjetioca stiže da bi promatrali slijedeću fazu ovih aktivnosti. U tom smislu možete očekivati još jednu «Norvešku spiralu» (vidi na YT) koja će se dogoditi kada sve više dimenzionalnih bića bude stizalo u tjednima koji dolaze.


Mnogo uzbudljivih događaja je planirano za dane i tjedne pred nama. Kako se promjene nastavljaju u vašim vladama i medijima sa naglaskom na vaše financijske institucije, svjedočit ćete sve više volje i želje da se otvoreno govori o «tonu teškoj goriliu dnevnom boravku» . Čuti ćete iskaze dok će političari i mediji početi otvoreno govoriti o Iluminatima i o tome koja je njihova uloga u vašem svijetu i što se mora poduzeti da vratite svijet vašim ljudima.


Uskoro će do masa stići «novo otkriće» o najdubljoj podzemnoj špilji ikada nađenoj, kao curenje informacija da je to jedan od prolaza u svijet koji nastanjuju bića koja su vam poznata pod imenom Agarćani. To će pripremiti pozornicu, ako bude potrebno, za buduća otkrića o tim bićima i njihovoj ulozi ovdje.


Imajte na umu da kako se stvari budu otkrivale, da će biti obavljane određenim redoslijedom iz određenih razloga koji su dio puno većeg plana kojeg vam trenutno ne možemo otkriti. Ali, kako stvari budu sjedale na svoje mjesto same će se rješavati. I kada domina padnu, past će brzo i bez sumnje sa vaše strane. Neće biti propitivanja u to vrijeme.


Utišajte svoj um tako da vam možemo govoriti. Otvorite svoja srca da se međusobno možete čuti. Budite u ovom trenutku i budite hrabri u vašem pozivu. Mi smo sa vama i mi jesmo vi.Budite u miru.
Channeler: Wanderer of the Skyes
Prevela s engleskog: MarijanaTranslationsDear Readers,


 We are looking for new translator  English-Indonesian for Wanderer’s messages,

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
.

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012