We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Monday, 16 April 2012

14:04:2012

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Nebeski Lutalica 
 
14.04.2012Pozdravi od Federacije:


Veliki osjećaj nade se širi vašim svijetom dok se vaša kolektivna svijest fokusira na uhićenja Iluminata i dok se restrukturiraju vaši financijski sistemi. To se događa kako i jest bila namjera. Ovo se odigrava u cijelom vašem svijetu orkestrirana tako da biste bili osuševljeni kada biste znali dubinu i širinu ove akcije. Mi smo ovdje da vam govorimo koliko možemo bez da ugrozimo akcije koje su u toku i koje će uroditi plodom u narednim tjednima.

Pripremite se za veliko širenje informacija po cijelom globusu čiji će fokus biti na one koji nisu u skladu s onim što Vi postižete cijelo ovo vrijeme. To će biti slijedeće, najveće do sada, masovno buđenje pojedinaca koji su bili uspavani. Te informacije će dolaziti iz mnogih izvora, uključujući i vaše medije , od kojih su neki već sada počeli otkrivati o kontroli Iluminata. Istina se kotrlja preko onih koji se opiru, i onih koji su uvijek željeli da te informacije «izađu», sada vide da nema zapreka njihovim akcijama. Ovo će biti okidači koji će probiti brane informacijama koje su preteča objavi.

Točno je, imali smo prste u vezi s nedavnim pokušajem lansiranja rakete i s tim je sada savršeno jasno da neće više biti repriza teških vojnih operacija u svijetu. Dok se zastrašivanjem mnogi fokusiraju na nuklearno oružje i potencijal terorističkih aktivnosti, mi kažemo, kao što smo uvijek preporučali; nemate se čega bojati.

Vaša nacija zvana Island se koristi kao testno područje za odvijanje naših financijskih strategija za poboljšanje vašeg planeta. Bilo bi mudro slijediti taj napredak, jer, to će biti sudbina svih nacija u vrlo kratkom vremenu. Uvijek smo vam savjetovali da ovakav napredak neće prvo doći iz velikih snaga i nacija ali da će one ukorak pratiti jednom kada počne domino efekt.

Vremena za sumnju su pri kraju. Vrijeme nade je započelo. Sada, vidjet ćete prave promjene, shvatljive i vidljive svima. Ove promjene odvijat će se tolikom brzinom da će vam se zavrtjeti u glavi. Pripremite se za početak početka. I kako ove promjene dolaze, tako će i Gaia reagirati na vašu nadu i ljubav. Ona već stvara promjene koje će biti u korist svima.


Bit će još nekoliko masivnih potresa, svi sa minimalnom štetom za život, dok se promjene nastavljaju.

Mi smo zauvijek s vama, našom obitelji. Radujemo se našem sjedinjenju i šansi da dijelimo s vama našu ljubav i uzbuđenje za budućnost.


Budite u miru.

Channeler: Wanderer of the Skyes
Prevela s engleskog: Marijana

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012