We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Tuesday, 14 June 2011

13.lipanj 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
13.lipanj 2011

Pozdravi od Federacije:


Ponovno smo poslali poruku Iluminatima da preispitaju svoju poziciju u ovoj situaciji te da se urazume i prihvate svjetlo. Tražili smo od onih među Iluminatima koji žele to učiniti da pokažu svoje neslaganje s ostalim (Iluminatima) te se pokrenu prema Objavi, za dobrobit cjelokupnog čovječanstva, i zbog sebe samih. Opet vam govorimo kako će ove aktivnosti bez sumnje djelovati ublažujuće u provođenju pravde na svjetskim sudovima za sve prijestupe izvršene protiv čovječanstva. Nužno je da vi ispunite svoje obveze prema svojoj vlastitoj rasi i iskoračite iz ludila te se suočite s uzdignućem. Ovaj potez nećete požaliti i imate naš blagoslov u njemu. Vaša djela će, koliko god se malima činila u cijeloj shemi, imati strahovit učinak na sve.

Mi nikada nismo daleko od ičega što se događa u vašem svijetu i zasigurno smo nadgledali nedavne sastanke vaše takozvane Bilderberg grupe (tajna grupa ljudi koji žele dominirati svijetom op.p.). Oni su ovoga također svjesni. Oni prate vaš Internet baš kao i vi, ali za razliku od onih koji prosuđuju (autentičnost poruka ? op.p.), oni znaju odakle ova informacija dolazi. Mi ćemo i dalje šutjeti o raznim raspravama koje su se održale na tim sastancima i koristit ćemo pristup „čekamo pa ćemo vidjeti“ u njihovim prijedlozima kako se nositi s ovim pitanjem. Naša ponuda suosjećanja, milosti i ljubavi uvijek stoji na raspolaganju. Njihove akcije će diktirati ishod, ali vrata povoljne prilike se brzo zatvaraju.

Budite spremni na ono za što ste se do sada pripremali. Znamo da ove riječi mogu ponekad zvučati otrcano te zasigurno nikako da to dođe, ali vidjet ćete kako mali čin objave može imati beskrajne posljedice. Ove posljedice su ono što je prouzrokovalo odgodu budući da se svaki element mora uzeti u obzir u sveukupnom planu. Čin sam po sebi djeluje jednostavan – svjetski vođe pozdravljaju svoje nacije i daju neopozivu izjavu o našem postojanju. Ali nakon takve objave dolazi do otkrića mnogih istina koje će se širiti poput valova prouzrokovanih kapi vode u jezercu samo neprekidnim intenzitetom.

Mi vas okružujemo u ljubavi i svjetlu kako prikupljate energije koje ćete ubrzo trebati da biste jurnuli u akciju kako bi educirali mase o našem dolasku. Budite zauvijek otvorenog srca, stojte čvrsto pred nevoljama te uvijek volite i budite suosjećajni jedni prema drugima jer ovo će vas voditi ka istini.

Budite u miru.


 
 


No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012