We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Wednesday, 1 June 2011

May 24, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

May 24, 2011
Pozdravi od Federacije:

Često smo bili u iskušenju otkriti Vam sve poslove koji su se odvijali u „stražnjoj sobi“, kako one koji podupiru objavu tako i one koji bi Vam naštetili, ali promišljenost je bolja strana junaštva, kako kažu, stoga smo mi zadržali te ćemo i dalje zadržavati informacije za koje smatramo da je nužno kako bi pridonijeli općem dobru.

Međutim, tamo gdje možemo dopustit ćemo letimičan pogled na ono što se odvija iza scene kako biste bolje razumjeli što se događa po tom pitanju. Primjerice, postoje oni među moćnom elitom koji nisu onakvi kakvi se čine da jesu, unatoč standardnom izgledu. Oni neumorno rade u korist objave i svega što je važno za budućnost čovječanstva.

Za one od Vas koji su ove vrste, sami povežite stvari. Pogledajte tko se na najvišoj razini vaše svjetske vlade sastaje s poslovnim vođama glavnih korporacija naizgled radi podupiranja poslovnih afera u tim državama. Iza scene se događa mnogo više od rasprave tko ostvaruje bolju trgovinsku korist. Ovi sastanci su planirani većinom između velikih tvrtki i vlada radi rasprave o vremenu i posljedicama objave na vašem planetu. Dati ćemo Vam trag: pogledajte gdje se u svijetu nalaze predstavnici velikih korporativnih vladinih ugovaratelja.

Općenito, čelnici vlade gledaju na velike tvrtke u tom smislu zbog niza razloga, ali najviše zbog toga što su one te koje kontroliraju vlade. Jednako važna je činjenica što su vlade ustanovile da će globalna financijska/poslovna tržišta najviše biti pogođena objavom, stoga je jako bitno pripremiti se na toj razini. Već ste svjesni posljedica koje će objava imati na religije te su počele pripreme ovih organizacija.

Nemojte pogriješiti u svezi s tim. Velike tvrtke su svjesne ovih razvoja i već su započele svoj vlastiti program „objave“. Nisu svi vođe u poslovnom svijetu miljenici Iluminata. Neki su prosvijetljeni. Pogledajte kako oni šire ovu informaciju u svom vlastitom poslovnom području i sami ćete uvidjeti povezanost. Jedno je kada Vam mi to kažemo, a sasvim drugo kada ove istine otkrijete sami. Stoga Vam mi jednostavno pokazujemo smjer u kojem trebate gledati.

Pogledajte gore i recite Zdravo! i mi ćemo kimnuti u Vašem smjeru s ljubavlju i energijom za sve. Budite sretni, optimistični i uzbuđeni. Zaslužujete sve ove emocije.

Budite u miru.


 
 
Channeler: Wanderer of the Skyes
Translator: Maja
No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012