We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Tuesday 14 June 2011

8. lipanj 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

8.lipanj 2011


Pozdravi od Federacije:

Danas govorimo o bliskosti događaja koji će se početi dešavati na vašoj planeti. Kad biste mogli vidjeti koliko civilizacija je poslalo svoje predstavnike u orbitu oko vaše planete, uvjerili bi se u to koliko su stvari došle blizu. Svi žele svjedočiti ovom jedinstvenom događaju, kada je civilizacija, kao što je Vaša pozivana da njeni članovi postanu Kozmički građani. Ovaj poticajni događaj će vas voditi naprijed prema Uzašašću.

Iluminati sumnjaju da će se Razotkrivanje desiti jer su vidjeli da su i ostali najavljivani datumi došli i prošli, i da su naše poruke poslane Vama pale u zaborav i oni u tome uživaju. Oni ne žele biti prvi koji će “prijeći liniju” u Razotkrivanju zbog mnogo razloga a svi u suštini sebični. Oni doista nisu uvjereni da će se i njima desiti velika milost ako jednostavno promijene svoj stav i budu spremni na suradnju i otvorenost. Mi smo ovdje kako bi osnažili naše prethodne poruke poslane direktno članovima Iluminata da će vaši napori za Razotkrivanjem rezultirati sa mnogo milosti kada oni budu dovedeni pred lice pravde. Mi nemamo namjere odugovlačiti sa dokazivanjem krivnje i određivanjem kazni. Svatko zaslužuje jednaku priliku za Uzašašće. Vaša djela, čak i tako kasno u igri, će kasnije imati eksponencijalni učinak na Vaše suđenje. Vjerujte da je to tako i da Vas to vodi na putu prema Vašem spasenju.

Mnogi su bez sumnje osjetili ubrzanja ritma vremena u ovih zadnjih godina i mjeseci. Sve izgleda kao da se ubrzava i kreće se brže sa svakim povećanjem intervala. Sada se međutim javljaju neobična usporavanja kako stižemo u završnu fazu prije punog Razotkrivanja. To je kao da ste u prometnoj nesreći u kojoj se vrijeme usporava oko vas prije nego što se desi sam sudar. Kao se krećete od prije Razotkrivanja ka Razotkrivanju, od najtamnije noći ka zori, ova pojava se očituje kao prirodni proizvod Vaše stvarnosti. Ove primjere navodimo da bi shvatili zašto je tako.

Mi ćemo uskoro biti opaženi, a vi ćete ubrzo postati Kozmički građani. Dobro došli kući, naši prijatelji. Oduševljeni smo što smo mogli doći ovako daleko. Budite zauvijek optimistični i vaša stvarnost će se savijati oko Vas kako se i naša energetska polja savijaju oko naših svemirskih brodova. Mi Vam sada šaljemo našu ljubav kao odgovor na vaše napore da nam pošaljete vašu ljubav.

Budite u miru.



 

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012