We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Rainbow

Thank You to All

Tuesday, 14 June 2011

May 31, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

31May, 2011


Pozdravi od Federacije:

Danas dolazimo s važnim vijestima za Vas. Želimo aktivirati poruku koju smo Vam davno poslali. Kada je većina svjetlosnih radnika širom svijeta bila mlađa, primili su poruku koja im je poslana u obliku nejasne slike, a za koju su znali da je od posebne važnosti iako nisu znali zbog čega. Većina Vas je ovu sliku protumačila kao dugačke cijevi, slične naftnim cijevima, sa mnogo ventila na kojima se nalaze okrugli otvarači kojima regulirate protok otvarajući i zatvarajući ih. Slika je predstavljala spremnost da „obavite svoj dio“ okrećući pravi ventil kako biste dopustili protok u pravom trenutku i u skladu sa svim drugim ventilima koji su se otvarali i zatvarali u nizu, kako bi protok bio potpun i lagan. Neki od Vas su ovu nejasnu sliku doživjeli malo drugačije, no poruka je bila ista. Neki od Vas su zaboravili ovu poruku, stoga Vas mi sada „podsjećamo“ kako bismo Vas probudili u ovim posljednjim „trenutcima“ prije nego proces objave započne i nađe se u vihoru aktivnosti koji će u konačnici dovesti do Uzašašća.

U idućim tjednima možete očekivati nekoliko velikih pojava više stotina NLO-a u obliku „svjetlosnih orbova“ u nekoliko glavnih gradova diljem Europe, te Sjeverne i Centralne Amerike. Mi „testiramo“ nekoliko pojavnih modela koje namjeravamo koristiti nakon mukotrpne Objave i ovo je zbog te pripreme.

Mi nadziremo korištenje HAARP-a od strane Iluminata te smo u potpunosti izložili naše upozorenje kako namjerna zloupotreba, koja je u tijeku i koja je planirana, neće više biti tolerirana.

Ponovno smo otvorili raspravu u našem vijeću o objavi naših vlastitih fotografija i video snimaka naših raznih vrsta, no opet nikakav dogovor nije postignut. Mi ćemo nastaviti sa zagovaranjem ove odluke jer smatramo da je to prijeko potrebno u sveukupnom procesu.

Mi mnogo uživamo u Vašim mislima i osjećajima ljubavi prema nama dok Vaša sposobnost da ostanete optimistični u svijetlu kada su u pitanju svakodnevni izazovi ulijeva strahopoštovanje. Molimo znajte da smo mi s Vama u tim trenutcima. Nastavite se smijati, nastavite voljeti i uvijek budite suosjećajni, i ovo će otjerati one s negativnim namjerama od Vas.

Budite u miru. 

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

DAY OF THE CONTACT (Croatian)

Ron Head - Mihael - CROATIAN

2012